Groep 5

Welkom op de site van groep 5!

Op deze pagina vermelden we de belangrijkste dingen (wie op welke dag werkt, wanneer zwemmen, sport, excursies, toetsen enz).  Voor belangrijke berichten en actuele informatie gebruiken we de “PARRO-app”!

Weekindeling:

Op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag geeft meester Jan les en op donderdag is Juf Jannie aan de beurt.

We gymmen op donderdagmiddag van 12.30 uur tot 13.15 uur in de Kuil. We gaan op de fiets erheen. Op de dinsdag is er om de week zwemmen in de Duker. Ook daar gaan we op de fiets heen. De eerste keer is op dinsdag 10 september.

Vriendelijke groet,

Meester Jan en Juf Jannie

 

Huiswerk: Hieronder vindt u de link naar de woorden van Staal, we zijn momenteel bezig met de woorden van thema 1 met als onderwerp: “het ziekenhuis”.

Voor rekenen heeft uw kind een inlog gekregen voor “gynzykids” Op school zetten wij het huiswerk klaar dat uw kind dan thuis kan maken/oefenen. Het is net nieuw en het is echt een aanwinst bij onze methode. Een paar kinderen hebben het al geprobeerd en het werkt prima! De oefenstof voor thuis loopt synchroon met de stof die we in de klas behandelen.

Het is voor rekenen ook goed om thuis regelmatig de tafels van 1 t/m 10 te herhalen. Dit kan heel leuk op de computer met allerlei spelletjes. Ook belangrijk om het klokkijken thuis te stimuleren zowel analoog als digitaal.

Voor de zaakvakken krijgen de kinderen in groep 5 nog geen huiswerk mee naar huis.

 

 

ZWEMROOSTER GROEP 5 2019-2020 volgt zo spoedig mogelijk.

 

 

De woorden van thema 1 t/m 8:

ws-thema-1-gr-5
ws-thema-2-gr-5
ws-thema-3-gr5
ws-thema-4-gr5
ws-thema-5-gr5
ws-thema-6-gr-5
ws-thema-7-gr5
ws-thema-8-gr5