Groep 5

Welkom op de site van groep 5!

Op deze pagina vermelden we elke week de belangrijkste dingen (wie op welke dag werkt, wanneer zwemmen, sport, excursies, toetsen enz).  Voor belangrijke berichten en actuele informatie gebruiken we de “PARRO-app”!

Weekindeling:

Op maandag, dinsdag en woensdag geeft meester Jan les en op donderdag en vrijdag is Juf Jannie aan de beurt. We gymmen op donderdagmiddag van 13.45 uur tot 14.30 uur in de Kuil.

We zijn nu al meer dan 6 maanden met elkaar aan het werk! We hebben hard gewerkt en veel bereikt. Elke twee maanden ontvangt u de nieuwsbrief met het laatste nieuws en belangrijke data. De eerstkomende vrijwillige oudergesprekken staan gepland in de week voor de meivakantie.

De komende weken leven we met de Bijbelverhalen toe naar het Paasfeest! En met de gymlessen zijn we al druk aan het oefenen voor de sportdag in mei.

Vriendelijke groet,

Meester Jan en Juf Jannie

 

Huiswerk: Hieronder vindt u de link naar de woorden van Staal, we zijn momenteel bezig met de woorden van thema 7 met als onderwerp: “geld”.

Voor rekenen heeft uw kind een inlog mee naar huis gekregen voor “gynzykids” Op school zetten wij het huiswerk klaar dat uw kind dan thuis kan maken/oefenen. Het is net nieuw en het is echt een aanwinst bij onze methode. Een paar kinderen hebben het al geprobeerd en het werkt prima! De oefenstof voor thuis loopt synchroon met de stof die we in de klas behandelen.

Het is voor rekenen ook goed om thuis regelmatig de tafels van 1 t/m 10 te herhalen. Dit kan heel leuk op de computer met allerlei spelletjes. Ook belangrijk om het klokkijken thuis te stimuleren zowel analoog als digitaal.

Voor de zaakvakken krijgen de kinderen in groep 5 nog geen huiswerk mee naar huis.

 

 

ZWEMROOSTER GROEP 5 2018-2019

WE ZWEMMEN OP MAANDAGMIDDAG VAN 14.15 TOT 15.15

2019
 

1     APR

15   APR (waterpolotoernooi voor groep 6, groep 5 blijft op school en heeft geen zwemles)

13   MEI

27   MEI

24   JUNI

8    JULI

 

 

De woorden van thema 1 t/m 8:

ws-thema-1-gr-5
ws-thema-2-gr-5
ws-thema-3-gr5
ws-thema-4-gr5
ws-thema-5-gr5
ws-thema-6-gr-5
ws-thema-7-gr5
ws-thema-8-gr5