BOUW diploma’s uitgereikt

Afgelopen week zijn er weer een aantal BOUW diploma’s uitgereikt. Van harte gefeliciteerd allemaal!


Blauwe kaart uitgereikt aan Filienne

Afgelopen dinsdag heeft de leerlingenraad de blauwe kaart uitgereikt aan Filienne uit groep 6. Zij heeft deze grote eer te danken aan het feit dat zij altijd hulp biedt aan anderen, goede oplossingen bedenkt en lief en aardig is tegen andere kinderen. Gefeliciteerd Filienne!


Uitnodiging algemene ledenvergadering

Donderdag 4 juli vanaf 20.00uur vindt de algemene ledenvergadering plaats. Hieronder vindt u hiervan de uitnodiging.
ALV 2019 – uitnodiging


Grote rekendag op 3 april!

Woensdag 3 april is het weer tijd voor de grote rekendag. De gehele ochtend zullen de groepen 1 t/m 8 bezig gaan met rekenen.Het thema van dit jaar is ‘uit verhouding’. De leerlingen verkennen meerdere situaties waarbij de verhoudingen niet kloppen. Het doel van de rekendag is dat kinderen onderzoekend rekenen en zo zelf tot inzicht komen. En niet onbelangrijk, het maakt rekenen nog leuker!


Letterfeest in de groepen 3!

Vandaag was het groot feest op de Vlucht, het letterfeest! Alle kinderen van groep 3 zijn vanaf de zomervakantie druk bezig geweest alle letters te leren. Vandaag mochten zij hun letterdiploma in ontvangst nemen.
De ochtend bestond vooral uit gezelligheid en werd afgesloten met de uitreiking van de diploma’s door meester Dick. Hierbij waren veel belangstellenden aanwezig!


Vacature penningmeester VCO Bunschoten

De VCO Bunschoten is op zoek naar een nieuwe penningmeester. Hieronder vindt u de vacature.


Open dag

Op zaterdag 19 januari is weer de jaarlijkse open dag van basisschool de Vlucht. Een dag voor toekomstige leerlingen en ouder(s)/verzorger(s). Tijdens de open dag kunt u rondkijken in de school en krijgt u een rondleiding. De kinderen kunnen in de klas spelen met de andere kinderen. Hierbij zijn onze kleuterleerkrachten aanwezig.

De open dag duurt van 10.00uur tot 13.00uur.

De inschrijfavond is op donderdag 24 januari van 19.00uur tot 20.00uur. Inschrijven kan ook op 19 januari. Vergeet in beide gevallen niet uw paspoort en de zorgpas van uw kind mee te nemen.

Wilt u de school in vol bedrijf zien? Op donderdagochtend 24 januari bent u ’s ochtends ook van harte welkom tussen 09.00uur en 11.00uur.

Van harte welkom namens het team van de Vlucht!


Studiedag team

Woensdag 21 november is er een studiedag voor het hele team. Wij gaan samen naar het Beatrix theater in Utrecht voor een congres over meesterlijk lesgeven, met onder andere Art Rooijakkers en Diederik Jekel. Alle kinderen zijn deze dag vrij.
Donderdag staan wij weer voor de kinderen klaar en hopen wij het geleerde in de praktijk te kunnen brengen!


Kinderen van groep 5 hebben het Bouw diploma behaald!

Vanochtend hebben een aantal leerlingen van groep 5 hun Bouw diploma in ontvangst genomen samen met hun tutor. Bouw is een programma dat kinderen helpt om beter te gaan lezen. De kinderen kregen een groot applaus van de andere leerlingen die nog druk bezig zijn met Bouw. Hopelijk mogen de rest van de ‘Bouwers’ ook snel hun diploma in ontvangst nemen! Kijkt u hier naar de foto’s!


Nieuwjaarsreceptie

Dinsdagavond van 18.30 tot 19.30

Dinsdagavond is de ‘nieuwjaarsreceptie op het plein en in de school. We hopen dat alle ouders en kinderen komen voor een kopje koffie of thee of limonade met wat lekkers. Maak kennis met de nieuwe juf en/of meester, neem een kijkje in de klas en schrijf je in voor de luistergesprekken.