23 augustus 2016

BSO

Keet & Koters


Keet & Koters

Scholen zijn sinds 1 augustus 2007 verplicht om een regeling te hebben voor de buitenschoolse opvang (BSO). De schoolvereniging heeft hierom een contract gesloten met Buitenschoolse opvang Keet & Koters.

Uw kind kan hier terecht van 7.30 tot 8.30 en na schooltijd tot 18.00 uur. Tijdens vakanties en studiedagen zijn ze geopend van 7.30 uur tot 18.00 uur. Alleen tijdens vakanties opvang nodig? Dat kan ook, met de speciale vakantiestrippenkaart.

Keet & Koters doet er alles aan om het uw kind naar de zin te maken; niets moet, (bijna) alles mag. Het unieke Keet & Koters kompas, gebaseerd op de pijlers sportiviteit, creativiteit, muzikaliteit en vrije tijd, zorgt elke dag voor afwisselende activiteiten.

Meer informatie
Voor meer informatie kijkt u op www.keetenkoters.nl of belt u met Anne Janse 06 228 07 422 of Moniek Kramer 06 227 33 239.
Keet & Koters, Kronkels 6a (Sportpark de Vinken, naast de grote speeltuin) Bunschoten, Telefoon 033 299 43 03.

Buitenschoolse opvang wordt voor een groot deel vergoed door de belastingdienst. Voor een berekening van uw teruggaaf kinderopvang kijkt u op www.belastingdienst.nl of www.toeslagen.nl

Christelijk Kindcentrum Bunschoten


BSO Christelijk Kindcentrum BunschotenMet de komst van de buitenschoolse opvang biedt het Christelijk Kindcentrum nu dagopvang voor kinderen van 0-12 jaar, van 06:30 tot 18:00 uur. De BSO is voor kinderen vanaf 4 jaar. ’s Ochtends worden de kinderen naar school gebracht en ‘s middags halen we ze weer op met de auto of Stint. Bij de BSO van het CKCB ontwikkel je talent in muziek, sport, kunst, theater en nog veel meer.

Wij vinden het belangrijk je te stimuleren in jouw interesses en talent maar na een schooldag begrijpen wij ook dat “vrije tijd” net zo belangrijk is.

Er is nog plek bij de BSO groep, kom gerust langs om eens te kijken met je zoon of dochter.

Meer informatie
Meer weten over Christelijk Kindcentrum Bunschoten of interesse in een rondleiding of opvangmogelijkheden? Zie onze website, waar je al veel info kunt vinden, hier staat ook hoe je contact kunt opnemen en wanneer de rondleidingen zijn.

Kijk op www.ckcb.nl of neem contact op via: 033 3030728.